Pages

Monday, August 27, 2012

ibu dan anak

as salam

selamat hari raya aidil fitri dan maaf zahir batin atas segala kesilapan samada sengaja ataupun tidak. Kita sebagai manusia mesti ada silapnya, tak banyak sikit . maka bermaafan la kita ye......

akak masih lagi bercuti, tapi gatal la tangan pulak nak menaip, so , terupdate la blog ini.....kira secara tak sengaja la gitu.... boleh........

hari ini kita berbicara tentang combo ibu dan anak. Bukan kain aje boleh di combo2 tau, manusia pun boleh.......

di bawah ini , combo blouse mama dan gown anak , gown tu NB(newly born) ye. Memang NB betul, anak tak keluar lagi , mama dah siap tempahkan baju, elok aje baby menjenguk dunia, gown ni pun siap.Harap2 nanti , mama dan baby sudi la post kan gambar yang vogue tu untuk tatapan peminat blog ini ye... ekekekke....



variasi warna yang terang menyebabkan agak sukar memilih combio yang sesuai. akak telah memilih kaler merah untuk mama. Untuk baby pulak , akak pilih kaler yang lebih lembut.

 kenapa kombinasi kaler di pilih sebegitu rupa, ini kerana mama baru melahirkan, mesti penat dan agak pucat. Jadi baju kena la cerah agar menaikkan seri , ewah!!!!pandai2 aje.......
 warna lebih lembut untuk baby , agar nampak comel. kalau kaler garang, biarlah yang agak besar sedikit seperti umur 1/2 tahun.

 dah la baby comel, pakai baju warna sebegini mesti lagi comel kan?????
eh! mama siapa yang vogue tu.....
alololo!!!! comelnya baby dia......


imaginasi seamstress.......
anda bagaimana...?????


next enry, baju raya seamstress combo dengan junior seamstress
jangan stress ye......

1 comment:

Tisya Cottage (002154901 - P) said...

yg patern simple mcm ni brapa kak?