Pages

Wednesday, July 11, 2012

komen

as salam,

setiap hari akak cuma sempat browse aje blog ni. satu yang akak perasan , ramai juga yang singgah di sini, setiap hari , tetapi tiada komen atau pesanan yang di tinggalkan, kecuali mereka yang hendak increase traffic kat chat box tuh.

jadi akak rasa akak stop menulis la dulu atau buat apa2 positng . mungkin nak tunggu permintaan kat komen tu dulu ....ekekekek.....

4 comments:

lynnz said...

Salam akak, mcm mana saya nk dpt access tgk gambar2 jahit manik tutorial akak. Saya online hanya kat office, FB x dpt nk bukak.Hopefully akak dpt membantu. Thanks.

Ratenawati Suzari said...

maaf la ye, semua tutorial akak selain dari di blog adalah di fb. setiap satu tutorial berharga RM10.

thank you

Rozy said...

saya selalu jaa jengah blog akak
dan ramai gak yg saya bg link tutorial akak cara ikat sash.
:)

SUSU said...

komen lah jap. Takut akak berenti menulis sebab kecewa tunggu komen. heheheh. gurau je.