Pages

Monday, June 11, 2012

wangian anda

as salam,

apa khabar anda semua , pembaca blog yang setia.......
akak tak berapa sihat, batuk dan selsema yang belum reda lagi, alhamdulillah beransur baik.
eh! nape hari ni tulis karer merah????
saja suka, sempena pertukaran jenama ai.....
alamak!!!  macam retis, semua nak bagi tau ye......

hari ini saja nak tanya, peberet perfume anda.....
kalau bagi tau giftnya ialah, dapat menghirup udara free seumur hidup. kalau tak bagi tau dapat juga hirup udara free seumur hidup......
bestkan gift tuh!!!!!

perfume kegemaran akak ialah dari jenama christian dior, dari akak bujang hingga beranak pinak. dolu2 akak guna tender poison, sampai la phase out beberapa tahun lepas.....
heran betul la, highly demanded tapi dihentikan pengeluarannya.....

then akak tukar ke, dune la, chanel la, elizabeth la.... tapi akhirnya akak berpatah balik ke CD , parfume Jadore......
lama jugak akak pakai jadore, hingga la di suatu hari......
jeng...jeng...jeng.....

encik suami balik dari outstation dan membelikan akak Victoria secret.....
VS ni akak suka lazy gown dan semua  yang bahagian dalam....
sebabnya bila pakai rasa macam Gisele Bundchen, tak pun Marissa Miller. walaupun hakikatnya body macam Adele...hehehehe...

ok sambung balik, jeng!jeng!jeng!
di pagi yang hening, encik suami bertanya, tak suka ke perfume baru yang dia beli, sebab masih elok tersimpan di dalam kotak ( tidak kah dia tahu bahawa isterinya ialah pengumpul barang-barang lusuh) .....
la perasan rupanya.....
bukan tidak suka, tapi sayang nak pakai sebab jadore ada banyak lagi......

tapi tidak suka melukakan hati encik suami mode isteri mitahli gitu
maka akak cuma memakai perfume VS ni masa di rumah sahaja dan semasa bersama encik suami bila hendak keluar ke mana2. Seriously, baunya tersangat lah harum, rasa ala2 kita berada di dalam taman fabric2 bareroot roses, darla , veranda , lecien gitu.
bunga-bungaan gitu....

jadi apa kena mengena nak tulis karer merah gitu......

tada..........
































































































































































































sebab perfume victoria secret ini  kaler merah.......


bye.... hingga berjumpa di next entry.......

sila jengok lagi dalam masa 8 jam sebab ada peraduan gown raya........


2 comments:

Kisah Hati said...

kak, saya pun suka baunya. hari tu beli 1 set consist og body mist, shower gel & body lotion dia buat hantaran... hmmm.... wangi macam nak makan je :)

Ratenawati Suzari said...

kisah hati:

kita tak boleh duduk dekat , nanti tak boleh nak differentiate bau siapa....