Pages

Tuesday, November 22, 2011

promosi cuti sekolah..

Adakah anda menantikan entri yang cenggini???amboi!! soalan................

ok la, jangan panjang kan cerita. meh!meh! tengok apa promosi yang ada...

Sempena cuti sekolah dan ramai orang yang hendak berkahwin dan banyak nya kenduri kawen yang akan di hadiri, maka saya buat promosi mengambil upah menjahit manik dengan harga mampu upah atau mampu milik atau mampu pakai.....


Promos 1 - untuk lengan sahaja $45.

lengan dan leher baju kurung $90
Promosi 2 - lengan sahaja $40.

Lengan dan leher baju kurung $80

Promosi 3 .lengan sahaja - $45

Promosi 4.lengan sahaja - $25, lengan dan leher baju kurung $50

promosi 5. lengan sahaja -$40

promosi 6 .lengan sahaja - $35. lengan dan leher - $70

promosi 7. lengan sahaja - $25.lengan dan leher baju kurung - $50

promosi 8. lengan sahaja -$35 . lengan dan leher baju kurung - $75.

ok, pilih2 lah ye. siapa cepat dia dapat. promosi secara automatik akan ditutup selepas kuota penuh. hehehehehe.. macam gomen......

notes : photo 2,3,4 adalah baju lama yang telah di enhanced dengan menjahit manik. cantik kan?cantik kan? ( sila baca seperti eric leong memuji hasil kerja seni nya dalam rancangan deko tuh...muahahahah)

Kepada customer yang pernah beli tutorial dari akak, sila pm/sms untuk dapatkan harga special....

4 comments:

qemaishak said...

cantik-cantik semuanya tapi baju qema jarang yang ada manik2 sebab susah nak cuci...(malas baju tgn sebenarnya)hehe

Ros said...

Salam ziarah,

Amboi cantik2nya....

mummy Kh@yla said...

Salam..kalau nak tutorial jahit manik ni nak beli macamnaa? saya beli untuk jahit baju sendiri nak tempah mahal sangat ^_^

juliadam said...

qemaishak: anak akak selalu guna washing machine, tahan dalam tujuh kali basuhan aje la.....

ros: terima kasih....

mummy kh@yla: boleh tengok kat fb lepas tu tansfer duit dalam akaun maybank saya dan pm saya design yang mana. setiap satu tutorial rege RM 10 aje...