Pages

Friday, September 30, 2011

simple crumble

as salam,
kepada follower akak yang belum dapat access simple crumble, sila mssg di chat ye.
akak ingat ada seorang ni , akak janji nak open access bila FB dah ok. tapi akak terlupa nama dia.
buat masa ni, akak dah boleh add list viewer di fb, sila lah bagi tau secepat mungkin ye.....

8 comments:

HANIS AFIQ said...

nak tgk kat mane yer simple crumble nie...hehe.

juliadam said...

di FB

suriana yusof said...

salam kak,,,..cmne yer sye nk dpt kn tutorial utk simple crumble..sye dah jdi follower akk jgk..heheheh, hrp akk sudi mmbntu

tina said...

suriana
sila beri nama kat FB.
nanti akak open access.
next up date kat chat ye, risau akak terlepas pandang.

suriana yusof said...

akak...email fb sye...surianayusof87@gmail.com,thanks yer kak

juliadam said...

suriyana:
FB akak ada kat blog ni bahagian atas.
awak jadi follower blog akak ni, lepas tu add akak kat fb.

thank you

Munier_Nailofar said...

akak....sy dh jdi follower blog n dh add akak kt fb...cemana?? xtau nk cri kt ne.... :( nk sgt bt jahitan crumble tue...ase mcm ssh je...tp comel....

Rafidah N.A.W said...

ermm..nak dptkn tutorial utk simple crumble nie..sy br dlm dunia manik nie..nk buat manik2 kat bj sendiri xpandai..hrp dpt br tunjuk ajar..
fb sy : Fidah A.Wahab