Pages

Tuesday, July 19, 2011

feedback

kepada semua pembaca blog sekelian, terima kasih kerana singgah di blog saya.dah try, cuba test jahit manik kat baju raya? hehehhehehhee

Kepada yang menitipkan pesan seperti checidda, little kids avenue dan ummi maisarah terima kasih . saya sangat menghargainya.

Kepada followers baru yang seramai 6 orang iaitu checidda,norliza ibrahim, nur wardrobe estylish, daisy beader, innjeon85 dan ummi maisarah,selamat datang dan selamat berkenalan. Saya sangat2 menghargai jika pembaca semua menjadi follower blog ini.Mungkin ada kelebihannya di kemudian hari. hehehehehehehe

Saya perasan tidak ramai yang meninggalkan pesan kecuali tiga orang. Jika sudi , saya menghargai komen yang membina supaya saya dapat memperbaiki kelemahan yang ada. contohnya, jika penerangan kurang jelas , boleh lah catitkan di situ. Jika penerangan ini ok, juga boleh nyatakan supaya di kemudian hari saya boleh gunakan panduan untuk memberi lebih banyak tutorial.

Saya gemar menjahit baju smocking kanak2, gown kanak2, baju kurung serta jahitan manik. mungkin nanti saya boleh lebihkan update saya antara 4 kategori yang di atas.Sebagai permulaan, saya buat poll untuk mengetahui yang manakah lebih di minati.silalah pilih kegemaran anda di sebelah kanan tu ye.

Ok, hari ini perlu berkemas rumah,sebab suami akan pulang dari perantaun, hehehehe bunyi macam lama sungguh. 3 hari je........

jumpa lagi.
da............................

2 comments:

Norliza Ibrahim said...

Salam perkenalan,

Thanks for let me be your follower and thanks to the tutorial for reference. Actually saya pun baru jer nak berjinak2 dlm menjahit ni. Baru nak bermula kerana sibuk bekerja. Lepas ni dah tak kerja boleh ler i buat sepenuh masa menjahit ni. Nanti singgah ler ke blog i (just started) tapi tak ada la sebanyak u. Nanti boleh ler kita berbicara apa-apa yang patut pasal jahitan. Kalau i nak tanya u a few question lepas ni boleh kan. By the way thanks for sharing

juliadam said...

hi liza,


no problem. wah! nak benti keje ke. all thebest for u. nanti bila dah ada blog, just drop me a mssg, will be ur follower pulak.
hehehhehe