Pages

Wednesday, March 19, 2014

Yang mana satu kah?

as salam

apa khabar semua? Seronok kan , sekarang sudah hujan dan jerubu pun sudah berkurangan sangat.
syukur , alhamdulillah.

Tapi hati akak masih berjerubu jugak....
sudah 2 kali ,yakni 2 minggu akak   ;menagguh untuk mula bekerja . Ini kerana, akak tiada tempat yang sesuai hendak meninggalkan Julia dan adam. Adalah beberapa tempat transit yang akak tengok, tetapi hati rasa macam tak tenang aje nak tinggalkan mereka di sana.

Maka akak pun menagguh kan untuk mendaftar diri.Hmmm......
Tapi , sekarang akak rasa  nak tangguh atau  menolak tawaran tersebut.

akak memang suka hendak bekerja, tambahan pulak di syarikat oil and gas, tetapi akak tak senang hati dengan anak2 yang di bawah jagaan orang lain...

hmmmm .... pening...pening......

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)