Pages

Tuesday, December 29, 2009

melawat yeob sakit

sesampai di hospital kuala tengok si syed ni tengah bergebang dengan siapa tah. rasanya tak pernah jumpa syed di mana2 tanpa melihat ada orang disebelahnya. peramah hehehehe
adam terus menyelit di sebelah pak teh sebab nak cari bantal tak ada, tapi perut pak teh dah cukup selesa nak landing.
tengah bersiap2 nak baring
pemandangan tempat letak keter di depan ward. depan tu pusat diet dan pemakanan, boleh lah bertanya2 kalau nak kurus.
model handsome ini sedang berkempen kebersihan bandar kita., kuale. moh le ke kuale yang bersih dan aman. ewah!!!!
nata ajak makan laksa pak ngah tapi risau perut yeob tak boleh terima.

si handsome sempat berposing di tebing sungai perak di kuala kangsarkalau buat university kat sayong tu macam cantik aje, boleh jadi macam harvard ke oxford yang ada anak sungai tuh.

budak handsome ini tengah mempromosi kan sayong ke hape, banyak bebeno gambo nyasemua gambar ni di ambil sementara nak tunggu makanan sampai


dah sampai pun apa lagi menjamu selera la , jemput...jemput...
yeob tak larat nak makan sebab si budak pelayan tu kalut nak mengorat kak longmasa tanya sye nak makan apa,
tak ape la kok ti , saya ni kenyang. tapi bila di letakkan sepinggan mee kuah helmi, dia yang dulu habis. isterinya cakap tengok tu dalam tak lalu makan tu habis sepinggan mee hehehhehhe

masa nak balik malam tuh, sempat menjamu selera di benteng belakang klinik samsudin , sedap jugak.adam menghabiskan dua pinggan roti telur
tak smepat nak snap gambar masa makanan sampai , sebab semua dah kebuluran. dah tinggal sikit baru teringat.ini lah haislnya.

1 comment:

Love Says it All~ said...

BRIDAL MAKEUP CLASS (2-DAYS CLASS)!!

WHEN: 27th & 28th February 2010
WHERE: EYRA RIZAL MINI STUDIO, SHAH ALAM
HOW MUCH: RM500

**CLASS INCLUDING HAIR + SHAWL STYLING
**LUNCH, MAKEUP TOOLS & PRODUCTS WILL BE GIVEN
**GOODIE GIFT SUCH AS M.A.C EYESHADOWS/LIPSTICK WILL BE GIVEN(DIFFERENT GIFTS WILL BE GIVEN TO EACH AND EVERYONE OF U.)
**CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN.

LIMITED SEATS UP TO ONLY 10PAX!!
REGISTER LATEST BY 25th February 2010 @ 9PM

................................................................................
PROMOTION FOR PHOTOSHOOT/MAKEOVER!!!

Harga asal : RM200/person
Harga Promotion (30% less) : RM140

Package includes:
- 1 A4 size picture
- 3 4R pictures
- Free 1x makeup by Eyra Rizal
** including shawl styling
** including hair styling/ simple hairdo
- Free Cd memory

** add on: Makeup changing RM40/per makeup
** add on: 1 A4 size picture RM10
** add on: extra shooting RM15/10 pictures (will be kept in a CD)

> 10 pictures will be shooting for each person
> limited up to 10 people only
> booking RM50 only


WHEN: 7 MARCH 2010 (SUNDAY)
WHERE: E.R MINI STUDIO @ SHAH ALAM
TIME: 10:30AM (makeup starts)
LATEST BOOKING BY 5TH MARCH.


WWW.EYRARIZAL.COM
0162128740
FB: EYRA RIZAL @ EYRA RIZAL TOUCH